Från midnatt till sju

Ord om kärlek, vänskap, tonårsbekymmer -livet.

Amazing, just the way you are

Publicerad 2010-11-26 21:57:12 i Tankar,

Ohåjaja, just så är det. Varför ska vi svenskar trycka ner oss själva med en oskriven lag - jantelagen? Jag vill trampa på den lagen, slita den i tusen delar och bränna den på ett symboliskt bål. Jag menar, vi är ju fantastiska. Varje människa är unik på alla sätt och vis. En person sa till mig idag, beskriv inte dig själv med "jag är en helt vanlig tjej..", för i själva verket är du ju "Jag är en ovanlig tjej!".
Vad är det som gör en person speciell igentligen? Just de små sakerna, ett snett leende, passionen. Allt, som är du, som utmärker dig. För just det. Du är fantastisk, precis på det sättet som du är.

För en lång tid

Publicerad 2010-11-25 22:03:21 i Allmänt,

Har inte bloggat på länge nu. Beror mesta dels på ett hektiskt liv. Plugg, möten, fikor... Livet antar jag. Det verkar som om oväder guden straffar oss, så här mycket snö på en gång. Give us a rest? Är himla vackert ibland, när man sitter inomhus och tittar ut på det vita, med en het kopp té i handen. Himla fint. Men sen tar man ett kliv ut genom dörren och ser plötsligt ut som en snögubbe. Har ont i halsen, så ska ta och sova nu, imorgon är jag ledig! Skönt. Helg!


Nattbio!

Publicerad 2010-11-17 21:33:41 i Allmänt,

Sitter och dricker en kopp snabbkaffe. Snart bär det nämligen av på nattbio. Självaste Harry Potter ska jag se! Längtar verkligen, erkänner att jag är en Harry Potter nörd. En stolt sådan. Efter första boken var jag beroende. Efter första filmen var jag fast.

Tisdagstankar

Publicerad 2010-11-16 16:44:18 i Allmänt,

Haft en ganska händelsefri dag. Men den har ändå varit fin. Fast har varit lite borta i tankarna, kanske mina vänner har märkt av det. Men idag kändes jag lite lättare på något sätt, klarare i huvudet. Både matten och fysiken gick bra. På idrotten hade jag det kul, vi hade basket. Gjorde en del floppar kanske, men vårat lag hade verkligen teamwork och då är det himla kul. Tyckte synd om tjejerna i de andra lagen, de fick knappt nudda bollen! Gillar inte när killar underskattar tjejers förmåga att prestera i sport. Vi kan också!

Horoskop

Publicerad 2010-11-11 22:16:55 i Allmänt,

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du flera fina komplimanger som gör dig glad. Det har varit en lång och jobbig vecka så du behöver verkligen all uppmuntran som du kan få. Kvällen blir mysig och intim. http://astro.elle.se/

Låter som om jag får en fin dag i morgon. Då blir det middag på stan med fina vänner!

Otursdag

Publicerad 2010-11-09 17:32:27 i Allmänt,

Idag har det verkligen varit min otursdag. Det började inte särskilt bra, när jag vaknade var det mörkt ute och det totalt vräkte ner regn. Hela kroppen värkte efter mitt lilla dansinfall till Shakiras uppträdande på MTV EMA 2010 häromdagen. Jag kände på en gång att det här kommer bli en skruttig dag och övervägde att stanna hemma. Men som den mönsterelev jag är klev jag plikttrogen upp för att tortera mig själv... När jag borstade tänderna stänkte jag ner mina kläder med tandkräm. Sedan valde jag helt fel skor. Mina converse blev blöta inom tre minuter. Sedan kunde jag kunde verkligen inte koncentrera mig på lektionerna, inte ett tal blev rätt. Sablans matte C och derivator. Fast dagen hade sina ljusa stunder också. Efter att åkt skjuts till idrottshallen 15 minuter iväg i ösregnet, spelade vi basket. Jag spöade några av killarna på 21:an. På hemvägen var jag ytterst klumpig. Stor packning på bussen + racerförare till chaufförer = klumpig entré. Någonstans tappade jag mitt örhänge som ej återfanns. Tappade även mina torgvantar i en vattenpöl. Fräscht. Ibland är allt emot en. Idag var det en sådan dag.

This is how it feels

Publicerad 2010-11-08 18:02:04 i Tankar,

Jahapp. Det var det höstlovet. Dagarna blåste bort när jag tänkte på dig. Har varit hos mina kära morföräldrar och kom hem igen igår. Det är skönt när man kommer hem och tar en varm dusch efter en lång bilresa. Packa upp och tjolahopp, sedan gosa ner sig i soffan med filten, kudden och favorit teet. Men jag saknar ändå min mormor och morfar. Alltid lika mysigt att hälsa på dem. Dem är så söta. Gnabbar med varandra om småsaker. Skrattar till samma TV-program. Tänka sig att de har varit ihop sedan arton års ålder. Dem är mina förebilder. Meningen med livet är att dö lycklig med den man älskar.

Bon voyage

Publicerad 2010-11-03 17:56:50 i Allmänt,

Tog tåget till mina underbara morföräldrar igår. Idag vaknade jag med ytterst ont i ryggen efter att ha sovit djupt (och länge) på en tunn madrass på golvet. Men värt det, att vara här är ultramysigt. Gick ut på upptäcktsfärd i skogen, det var så vackert. Hösten är mycket vackrare här än hemma, överväldigande med djupa dalar, träd och bäckar överallt. Såg en ekorre och fem stora myrstackar. Som att vara i en annan världsdel. Låtsades att jag var i Kanada på hike. Inte för att jag vet hur det ser ut där men ändå. Sedan åt jag nybakade scones och broccolisoppa. Då såg jag en regnbåge utanför fönsret. Mums på livet ibland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela