Från midnatt till sju

Ord om kärlek, vänskap, tonårsbekymmer -livet.

Fyrkantiga ögon

Publicerad 2010-10-31 09:15:11 i Allmänt,

Var uppe till halv två igår, tittade på tre superbra filmer. Först the Killers med Ashton Kutcher. Rolig film med en hel del action! Gillades skarpt. Sedan kollade jag på en Miley Cyrus film, The last song. Varför börjar jag alltid gråta i hennes filmer? Jättefin film med allt -kärlek, vänskap och sorg. Ett bra budskap om hur mycket man ska uppskatta sina nära och kära. Man vet ju inte vad som står skrivet i ödet. Den sista filmen vi såg var "When in Rome", jätteromantisk film om en karriärkvinna som hittar kärleken på sin systers bröllop i Rom. Också jättebra! När jag gick och lade mig måste jag ha haft fyrkantiga ögon efter allt tv-tittande. Men så värt det. Ikväll blir det halloweenfest!

Kaffe/Moccalatte/Cappuchino

Publicerad 2010-10-30 17:31:46 i Allmänt,

Tro det eller ej, jag har börjat dricka kaffe! Hur många gånger har man inte sagt "Fyfan vad kaffe är äckligt, ska aldrig börja dricka det!"? Samma saker yttrade jag mig om när det gällde te. Behöver jag nämna att jag har varit teberoende i två år? Fyra koppar om dagen, mer eller mindre. Livet hinner ifatt, smaklökarna utvecklas, åsikter ändras... eller något sådant! Nu står te och kaffe högst upp på listan istället för varm chockladmjölk.
Minns när jag, kusinen och systern tänkte vara lite vuxna och dricka en kopp kaffe under sommarlovet. Det slutade med att vi tog en varsin liten servis-kopp med en tredjedelskaffe, mjölk, tio sockerbitar och tre skedar o´boy. Vi tävlade vem som kunde dricka upp sitt först. Alla slukade sina koppar med avsmak, och efteråt så åt vi en varsin glass för att få bort den äckliga smaken. Snacka om energikick.

Fem enkla saker

Publicerad 2010-10-29 22:08:29 i Tankar,

  1. Jag sitter här i min ensamhet. Idol var ungefär som vanligt. Hälften grymma, hälften bortkommen skit.
  2. Har huvudvärk som bara den, när ska man sluta hoppas på att panodil verkligen hjälper? Så naiv.
  3. Idag blev jag förälskad i en vacker senapsgul väst-klänning och en svart kondomtajt klänning med fransar på axlarna när jag sprang in en sväng på monki. Var obeslutsam trots tilldragelsen, och fattade beslutet att tänka över det. Kan inte jag bli lite mer impulsiv?? Jag vill till stan och köpa dyrgriparna det första jag gör imorgon. Begär!
  4. Beklagar mig över att Håkan Hellström har spelningar nästa vecka. Tänk att det redan var tre år sen jag såg honom sist. Hans texter och hans röst träffar mig rakt i hjärtat. Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.
  5. Jag vill leva. Dansa loss under stjärnhimlen. Sjunga tills jag tappar rösten. Snurra runt tills jag inte längre känner marken. Skratta så att jag får ont i magen. Känna.

Från midnatt till sju, ny blogg!

Publicerad 2010-10-28 19:01:53 i Allmänt,

Nu blogg här på bloggpunktse. Hoppas att jag kommer att trivas, är en wordpress-are i själen nämligen. Bloggnamnet är Moneybrother inspirerat, låten "Midnatt till sju" är en grymt bra låt av en himla härlig man.
Låten har en tänkvärd text, man ska inte vänta på något bättre. Ta tag i ditt liv!
/ Från midnatt till sju

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela